Velkommen til eksklusiv førpremiere av nye Honda Civic!

Bli en av de første til å se nye Honda Civic 16. mars kl 19.00 hos Skotvedt Rud og Skotvedt Drammen.

Den offisielle lanseringsdatoen i Norge er 27. mars. Likevel har vi gleden av å invitere til en begrenset forhåndsvisning for spesielt utvalgte, nemlig dere!

Vi gleder oss vilt til å presentere den nye femdørs Civic, en helt ny bil fra innerst til ytterst. Nytt design og interiør – og ikke minst: nye motorer som faktisk matcher bilens nye, tøffe utseende. Nye Civic er større enn sin forgjenger. Den leveres med endra mer omfattende standardutstyr, og den kommer til å koste omtrent det samme. Med andre ord, mer bil for pengene!

Dersom du leverer interesseskjema for nye Civic under VIP-arrangementet er du med i trekningen av et reisegavekort på kr 25.000,-. Det er Honda Motor Norge som foretar trekningen av gavekortet.

Som om det ikke var nok vil vi trekke en heldig vinner denne kvelden som får disponere nye Honda Civic kostnadsfritt i hele juli!

Dersom dere ønsker å delta på denne eksklusive førpremieren ber vi om at dere fyller ut dette skjemaet under, slik at vi kan være et så godt vertskap som både dere og nye Civic fortjener.

Takk for at du melder deg på.

Ønsket avdeling for førpremiere *

Ditt navn *

E-post *

Telefon *

Din melding