Close

67 15 12 40

Asker og Bærum

31 40 98 00

Drammen

Honda Urban EV

Sikre deg en plass i køen for å være blant de første som får bil når det åpnes opp for bestillinger i januar 2019.

Reservasjon: Honda Urban EV  

Honda Urban EV – Perfekt elbil til det norske markedet - Kommer snart til Norge!


Når du har registrert deg og akseptert å få informasjon om Honda Urban EV vil du få løpende oppdateringer på SMS eller mail fra ditt foretrukne valg av Skotvedt-forhandler så fort vi har flere spennende detaljer om bilen.


Honda Urban EV kommer med batteripakker med «høy energitetthet og lav vekt», men foreløpig har vi ingen informasjon om lademuligheter eller forventet rekkevidde.


Prisen på nye Honda Urban EV er ikke klar fra fabrikk enda, men vi er trygge på at den blir svært konkurransedyktig i sitt segment.

Reservasjonsbeløp på NOK 6.666,- 

Honda Urban EV blir den aller første 100% rene Honda elbilen på det europeiske markedet.

Honda Urban EV

På veien mot masseproduksjon av elektrifiserte modeller, hvordan skal design og teknologi se ut?


På dette er Hondas svar - Honda Urban EV Concept. Honda Urban EV Concept er bygget på en nyutviklet EV-plattform, og er en kompakt bil, ideell for kjøring i byer, samt i nærområdet.

Eksteriøret uttrykker Hondas småbil DNA, kjøreglede, inspirerende, enkel og ikonisk. Forsiden og baksiden er utstyrt med skjermer som viser meldinger og hilsener til tilskuere. Stue-lignende interiør er moderne og komfortabelt, utstyrt med en stor skjerm og "Honda Automated Network Assistant" basert på Hondas AI-teknologi. Ved å lære førerens livsstil og preferanser gir Honda Urban EV Concept sjåføren rettidige forslag, og realiserer en naturlig kommunikasjon mellom sjåfør og bil. En liten bil som er nærmere mennesker og nærmere livet: Dette er Hondas syn på det nye forholdet mellom mennesker og biler.

Vi gleder oss til å introdusere denne modellen på det norske markedet og åpner nå for forhåndsreservasjon hos Skotvedt AS. Du vil da bli satt i køsystem og derav bli blant de første kundene i Norge som vil få anledning til å kjøpe denne bilen.

Honda Urban EV - Offisiell Video

«Vi gjør oppmerksom på at bilder av avbildet modell er av prototypen, og at det kan forekomme endringer på interiør, eksteriør og modellnavn»

Skotvedt har mer enn 50 års erfaring som bilforhandler

Sikre deg en plass i køen for å være blant de første som får bil når det åpnes opp for bestillinger i januar 2019.

67 15 12 40

Asker og Bærum

31 40 98 00

Drammen

Honda Urban EV

Ved å registrere deg og betale et reservasjonsbeløp på NOK 6 666,-