Velkommen til VIP kveld hos Skotvedt Drammen torsdag 23.11.2017.

Arrangementet starter klokken 18.00 og varer frem til klokken 21.00.

Alle fremmøtte (pr kjøretøy) vil motta et gavekort på NOK 1 000,- som kan brukes som rabatt på vårt verksted. I tillegg vil vi ha veldig mange gode tilbud på både nye og brukte biler. Vi vil komme tilbake med mer informasjon rundt dette.

Under arrangementet vil vi også tilby:

  • Enkel servering.
  • Utlodding av flotte premier.
  • Alle våre utvalgte elektriske biler eller plug-in hybrider selges med gratis vinterhjul og ladekabel.
  • Tilbudene gjelder torsdag og fredag i uke 47.

Kia Stinger – Årets råeste overraskelse!


Nye Kia Stinger overgaår alle forventninger! En linjelekker grand tourer som leverer både som komfortabel milsluker på autobahn og som inspirert kjøremaskin på svingete landevei. Kjøreegenskapene er testet og optimalisert på Nürburgrings nordsløyfe – verdens mest krevende bane. Resultatet er overveldende – norsk og internasjonal bilpresse har måttet hente fram superlativer som vanligvis er forbeholdt italienske entusiastbiler og tysk premium. Stinger leveres med bakhjuls- eller firehjulstrekk, og flere motoralternativer. Toppmodellen Stinger GT kommer med en 3.3-liters V6 på 370 hestekrefter.

Nå inviterer vi deg til å ta Stinger i nærmere øyesyn.

Kia Stonic – Ny modell i et stadig voksende bilsegment.


Nye Kia Stonic er stappfull av utstyr som bl.a. automatisk nødbremsesystem, blindsonevarsler og Apple Carplay – og den kommer i mange spennende fargekombinasjoner. Pressen har latt seg imponere over denne tøffe, lille SUV-en!

Nå er det du som skal bli imponert over denne nyheten!