Skifte dekk? Vi hjelper deg!

Skifte Dekk DrammenDet er lurt å få profesjonell hjelp til å skifte hjul. Vi hjelper deg med den ofte litt grisete og tungvinte jobben å skifte hjul vår og høst.
Vi vasker også hjulene for deg, og legger dem innpakket i plastposer inn i bilen din igjen. Med våre presisjonsverktøy får vi også festet boltene med helt riktig moment (kraft), og sjekket at lufttrykket i dekkene er akkurat der det skal være. Til slutt sjekker vi mønsterdybde og varsler deg dersom det begynner å nærme seg den tiden hvor dekkene bør skiftes ut. Godt veigrep og riktig dekktrykk kan utgjøre stor forskjell i situasjoner der noen centimeters bremselengde skiller ulykke fra nesten-ulykke.

Mønsterdybde

Kravene til mønsterdybde i Norge er 3 millimeter på vinterdekk, og 1,6millimeter på sommerdekk. Dette minimumskravet må være gjeldende for 3/4 av bredden og hele dekkets omkrets.

Nye dekk?

Hvis du trenger nye dekk har vi god erfaring med hva som fungerer best på modellene vi representerer, og kan få tak i alt fra det mest avanserte til de mer rimelige merkene. Spør oss om en anbefaling!

Dekkhotell

Ønsker du total bistand rundt dekk tilbyr vi dekkhotell. Vi kaller deg inn, du stiller med bilen. Du betaler to ganger i året. Lagring, vask, dekkskift, kontroll av dekktrykk, mønsterdybde og visuell hjulstillingskontroll; alt inkludert. Den enkleste veien til godt veigrep!

Vi tilbyr nå fylling av nitrogen i dekkene

Hvorfor burde man fylle nitrogen i dekkene? I motsetning til luft så er ikke nitrogen like temperatursensitiv og vil derfor beholde trykket i dekkene dine bedre enn luft. Kun kr. 699,- for 4 hjul. For mer informasjon klikk under.
(Gjelder kun på Rud i Bærum)

Nitrogen Dekk

Timebestilling Dekkskifte

Velg avdeling *

Ønsker du leiebil?

Alle som bestiller verkstedtjenester får rimelig leiebil til kr. 420,- per døgn.

JaNei