EU-kontroll

Eu-Kontroll Drammen Bestill i dag. Vi har kort ventetid og rimelige priser! La våre erfarne og dyktige mekanikere ta hånd om bilen din.

Er du kjent kunde av oss, sender vi deg gjerne påminnere når det er tid for EU kontroll. Ellers kan du sjekke bilen din nederst på siden.

Hva er en EU-kontroll?

En EU-kontroll, eller en PKK (Periodisk Kjøretøykontroll) er en sikkerhets- og miljøsjekk som bileiere er pålagt å gjennomføre på biler eldre enn fire år, en gang annenhvert år. Resultatene av kontrollen rapporteres inn til Statens Vegvesen. En EU kontroll uten mangler forteller at bilen er godkjent når det gjelder alle elementer som går på sikkerhet og for miljø, (dvs utslipp, forbruk osv). EU kontrollen beskriver ikke bilens tilstand forøvrig.

Hvorfor varierer prisen på EU-kontroll så veldig i markedet?

EU-kontrollen består av de samme kontrollpunktene, uansett hvilket kontrollorgan du benytter deg av, så hvordan kan prisen sprike så veldig? Enkelte aktører spekulerer i å rabattere prisen på en EU-kontroll til langt under selvkost – godt motivert av muligheten til å selge inn arbeid i etterkant. Vi mener at priser skal være rimelige hele veien – både på EU kontrollen og på eventuelt etterarbeid, og at bileiere gjør klokt i å velge verksteder med fornuftige priser for denne tjenesten.

Hvor kan jeg bestille EU-kontroll?

Hos både Skotvedt Asker & Bærum og Skotvedt Drammen har vi meget kompetente og dyktige mekanikere som kan ta hånd om din bil. Fyll ut skjemaet til høyre for å bestille time (eu godkjenning).
Er du usikker på når du sist var på EU-kontroll med din bil? Sjekk Statens Vegvesen sin kontrollfrist her, så får du umiddelbart bekreftet til hvilken dato du må ha gjennomført neste EU-Kontroll.

Timebestilling EU-kontroll

Velg avdeling *

Ønsker du leiebil?

Alle som bestiller verkstedtjenester får rimelig leiebil til kr. 420,- per døgn.

JaNei