Skotvedt har mer enn 50 års erfaring som bilforhandler.

Fra våre forskjellige bilanlegg representerer vi i dag bilmerkene:

  • Honda
  • Kia

I tillegg kan vi tilby meget høy kvalitet på alt arbeid utført ved vårt merkegodkjente oppretter og lakkverksted.

Historie

Skotvedt – 3 generasjoner i bil

Det startet før 1. verdenskrig med Oscar Skotvedt – det fortsatte med sønnen Armin Skotvedt. Med Armin ble bilimporten satt i system. Ved siden av grafisk maskinimport ble det på 50-tallet opprettet en avdeling for import av Morris, MG, Riley og Wolsley.

Etter at British Leyland overtok selv i 1970, etter noen år med engelsk bilindustri i motbakke, startet Hanne Skotvedt import av Honda fra Japan. Bilen bar navnet N 600 og var en liten 4 seter basert på en motorsykkelmotor. Året var 1970 og den lille japaneren ble raskt akseptert i markedet. Japansk produktkvalitet viste seg snart å være europeisk og amerikansk overlegen. Så da den design-lekre Civic ble introdusert i mai 1973, hadde Honda allerede et kortvarig men godt renommé i markedet. Dette ble også godt hjulpet av at Hanne var meget omtalt i media som Norges eneste kvinnelige bilimportør – navnet ble ganske snart Honda-Hanne, og er det fortsatt i dag – 30 år senere.

Honda har vært og er en stor suksess i Norge, med markedsandeler på over det dobbelte av Europa for øvrig. Gode produkter og en stor porsjon entusiasme får ta skylden for dette.

Etter å ha overlatt importen til Honda, er Skotvedt i dag en av norges største Hondaforhandlere som består av to salgslokaler/verksteder i Drammen/Asker&Bærum området. 3.generasjon er nå sterkt involvert i driften av selskapet og entusiasmen er ikke blitt noe mindre.

Vi representerer Honda i begge våre forretninger, og vi har også Kia i Drammen. Begge forretningene har et stort utvalg av nyere brukte biler med trygge garantier.
I 2005 flyttet vi inn i helt nytt topp moderne og miljøvennlig bilforretning på Rud i Bærum. Avdelingen i Bærum håndterer bilsalg/bilkjøp, service, deler, skade og lakkering. I 2003 oppgraderte vi vår bilforretning i Drammen. Avdelingen i Drammen håndterer bilsalg/bilkjøp, service og deler.
Til sammen er vi over 80 dyktige og erfarne medarbeidere som er godt rustet til å møte daglige utfordringer på begge våre moderne bilforretninger.»

Du er alltid velkommen som kunde hos Skotvedt. Vi blir lykkelige – når vi ser deg.
Vi håper på å leve opp til vårt motto – Bedre enn forventet!