Beskytt deg mot den usynlige rusten! Rusten du ikke kan se med det blotte øyet kan gjøre stor skade og senke verdien på bilen din betraktelig. Gjør bilen din en tjeneste ved å gjennomføre en understellsbehandling i dag.

Understellsbehandling er en metode for å unngå at bilens understell ruster. Med dagens utbredte salting av våre veier, og det faktum at de aller færreste av dagens nye biler blir understellsbehandlet ser vi ofte at nye biler fort ruster i understellet. Vi anbefaler alle som bor i et byområde eller bruker bilen på veier som saltes å gjennomføre behandlingen.

De aller færreste bileiere tenker over at rust under bilen kan være et problem og går ut ifra at dette er ivaretatt når bilen blir levert fra forhandler. Sannheten er dessverre ofte en annen. De aller fleste nye biler blir kun behandlet med et tynt lag som fort slites ut. Understellet er svært utsatt for salt og annet fra veibanen og når det blir utsatt for store mengder salt fører dette ofte til at bilens understell begynner å ruste. Er du heller ikke flink til å vaske bilen med underspyling gjør dette deg desto mer utsatt.

Understellsbehandling

Her ser du et eksempel hvor rusten har startet å sette seg i understellet.

Vi har vært borte i mange tilfeller hvor man får seg en stygg overraskelse ved et salg av bilen. Ofte har man ikke tittet under bilen i det hele tatt før man står på taksering og ser at hele undersiden av bilen er full av rust. Dette kan du enkelt unngå ved å gjennomføre en understellsbehandling hos Skotvedt.

Har du en bil som allerede har startet å ruste kan vi også hjelpe deg med dette. Da bruker vi først et middel som bremser rustprosessen, hvor vi så gjennomfører en vanlig behandling i etterkant.
Understellsbehandling er en investering vi anbefaler alle bileiere og er en svært liten kostnad i forhold til hva bilen koster.

Kom innom oss i dag eller fyll ut skjemaet til høyre for å ta en nærmere prat om understellsbehandling.

Forespørsel om understellsbehandling

Velg avdeling *

Ønsker du leiebil?

Alle som bestiller verkstedtjenester får rimelig leiebil til kr. 420,- per døgn.

JaNei