Om Kia
Kia har opplevd stor fremgang på alle markeder, og har styrket sin posisjon som en av verdens raskest voksende bilprodusenter. Slagordet deres ”The power to surprise” gjenspeiler deres globale ambisjoner om å overgå kundenes forventninger, noe de gjør gjennom kontinuerlig forbedringer og innovasjoner.

I Norge har Kia-salget formelig eksplodert. I 2009 ble det solgt 631 biler av merket (markedsandel 0,6 prosent), mens i 2012 var tallet 5.026 biler! Det betyr 3,9 prosent markedsandel, og Kia-sjefen har enda høyere ambisjoner: Målsettingen for 2015 er å ha fem prosent av markedet, og være blant de åtte største merkene her i landet. Årsaken til fremgangen er en meget offensiv produktutvikling, og det lanseres nye, attraktive bilmodeller på løpende bånd – bilmodeller som er av meget høy kvalitet og til riktig pris!

Garanti
Kia har en garanti på 7 år/150.000 km på alle biler som selges i Europa. Dette er en omfattende garanti som gjelder fra støtfanger til støtfanger, og en stor kundefordel at den videreføres til etterfølgende eiere av bilen innenfor garantitiden. Det følger også 3 års veihjelp med garantien.

Miljø – en grønnere fremtid
Kia har sterk fokus på utvikling og design, og legger særlig vekt på utvikling av bærekraftig energiteknologi. De har derfor opprettet eget forskningssenter hvor det kontinuerlig jobbes for å gjøre bilene drivstoffeffektive, lette og kraftfulle.
Kia ønsker også å være i teten når det gjelder å utvikle og produsere rene hybrid- og solcellebiler på veien mot mer økovennlige biler. For en grønnere fremtid for deg, dine barn og alle oss andre.

Vil du prøvekjøre en Kia? Eller kikke litt på hvilke modeller vi har? Hos Skotvedt finner du kompetente medarbeidere som er oppdatert på det siste fra Kia. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat eller for å prøvekjøre en av våre biler.

Vi har KIA stående i følgende forretninger: Drammen, Asker og Bærum.