Skotvedt bilverkstedene tilbyr trygghet, forutsigbarhet og sørger for lavest mulig bilkostnader gjennom alle årene du har bilen.

Service og vedlikehold av bilen

tannhjul1Nye biler må følge service- og vedlikeholdsprogrammet til produsent for å opprettholde garantien som stilles i de første årene. Dette betyr ikke at bilservice ikke lenger er nødvendig når en bil er utenfor denne tiden. En bil er en bruksgjenstand, og alle bruksgjenstander trenger vedlikehold for å sikre lengst mulig levetid.
Sørg for et bekymringsfritt bilhold ved å gi bilen profesjonelt tilsyn en gang i året. Vi kaller deg inn og kan hjelpe deg så servicebesøket blir minst mulig forstyrrende i hverdagen.

Vi har fornuftig prisede leiebiler med egen utleieskranke i butikk. Vi har nøkkelinnkast for de gangene du vil levere bil utenfor våre åpningstider. Og vi er fleksible og imøtekommende for våre kunder; det er fordelen med å være en liten familiebedrift – vi er smidige. Vi er til for kundene våre!

Du opprettholder nødvendig kjøre- og driftssikkerhet og sikrer bilens annenhåndsverdi.
Du opprettholder 100 % av fordelene ved garantiene vi tilbyr i samarbeid med våre leverandører.
Vi innkaller våre kunder til PKK -EU – kontroll. Dette sikrer deg at bilen blir kontrollert og godkjent til rett tid.

MECA-godkjent verksted

Uansett hvilket bilmerke du kjører, så har vårt verksted en dyktig stab av mekanikere som står klare til å hjelpe deg. Vi innehar kompetanse til å ta hånd om de aller fleste bilmerkene, uansett hvilken årsmodell det er.

Skotvedt er tilknyttet MECA-kjeden. MECA er en av Skandinavias ledende aktører innenfor bilreservedeler, verktøy og verkstedutstyr. I MECA arbeides det i alle ledd for å gi deg som bileier et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold med bedre produkter og høyere servicegrad. Vi utfører bla. følgende tjenester:

Oppgradering til DAB+
Understellsbehandling
EU-Kontroll
Skifte dekk
Motorvask

I MECA benytter man kun reservedeler som er av originalkvalitet, eller høyere kvalitet. MECA sitt effektive logistikksystem sørger for at riktig del til bilen din, er på plass til riktig sted til avtalt tid. Alle MECA verksteder har tilgang til verktøy, diagnose- og verkstedutstyr for å kunne utføre et korrekt arbeid på nettopp din bil.

Vi tilbyr nå fylling av nitrogen i dekkene

Hvorfor burde man fylle nitrogen i dekkene? I motsetning til luft så er ikke nitrogen like temperatursensitiv og vil derfor beholde trykket i dekkene dine bedre enn luft. Kun kr. 699,- for 4 hjul. For mer informasjon klikk under.

Nitrogen Dekk

Timebestilling

Velg avdeling *

Type service *
Ønsker du leiebil?

Alle som bestiller verkstedtjenester får rimelig leiebil til kr. 420,- per døgn. (Fra partneren vår Sixt)

JaNei

Registreringsnummer

Navn *

Telefon *

E-post *

Melding

Leie bil mens bilen er på verksted?
Vi samarbeider med Sixt og kan tilby gode priser på leiebil.
Sixt-Logo